Vragen? (050) - 360 36 02

Onze Winkel


In hartje Groningen vindt u onze unieke en gespecialiseerde winkel op het gebied van natuurlijke gezondheid en lichaamsverzorging: Pure Essentials.

Wij, medewerkers van deze winkel, geven u graag een onafhankelijk advies over een effectief gebruik van vitamines, mineralen en kruiden, ter ondersteuning van uw preventieve gezondheid, drukke levensstijl of gewoon om uw gezondheidsproblemen op natuurlijke wijze aan te pakken. Daarnaast bieden wij een mooi assortiment aan 100% natuurlijke gezicht- en lichaamsverzorging.

 

Wat is goed voor u?


Wij merken vaak dat klanten niet precies weten wat ze moeten kiezen of hoe ze iets moeten innemen ten aanzien van hun doelstelling. Dit wordt gedeeltelijk veroorzaakt door de grote keuze en vele informatiestromen op het gebied van voedingssupplementen, maar ook omdat iedere persoon nu eenmaal zijn eigen individuele behoeften heeft.

 

Een grote verscheidenheid aan voedingsstoffen


Onze winkel heeft zich in zijn zevenjarig bestaan ontwikkeld tot een specialist op dit gebied. Wij bieden onze klanten dan ook een uniek assortiment waaruit dit specialistische karakter blijkt. Ons assortiment bestaat uit kwaliteitsmerken en specifieke producten afkomstig uit Nederland, België, Duitsland, Engeland en Amerika. Toonaangevende voedingssupplementen merken waaronder bijvoorbeeld Mor EPA, Viridian, Solgar, AOV, New Chapter, Orthica, Ortholon en Jarrow. Ook hebben we een breed aanbod aan natuurcosmetica met merken zoals o.a. Dr.Hauschka, Alqvimia, Weleda, Lavera, Avalon. Al deze merken zijn door ons geselecteerd zijn op basis van hun zuiverheid en effectiviteit.

 

Persoonlijke service


Wij nemen graag de tijd voor u als klant om uw specifieke wensen te leren kennen. Wij kunnen u ook verwijzen naar goed bekend staande therapeuten indien een meer diepgaand advies of onderzoek nodig is.
Wij geven advies aan allerlei soorten mensen met verschillende wensen. Vanuit preventief oogpunt of gezondheidsklachten helpen wij u in de keuze van vaak meerdere mogelijkheden tot heldere keuzes maar allen hebben één ding gemeen: ze zoeken naar een natuurlijke oplossing voor hun gezondheidsproblemen.

 

Webshop


In de afgelopen jaren hebben we ook een clientèle opgebouwd buiten Groningen. Daarom hebben wij recent onze webshop gebouwd en ingericht en bieden wij ook de service om de producten naar uw huis (binnen de gehele Benelux) te sturen.

 


Volg ons op Facebook